
به وقت شام به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا

کارگردان: ابراهیم حاتمی کیا | ژانر: اکشن، درام، هیجان انگیز | تولید: 1396 | انتشار: 1397
مدت زمان: 108 دقیقه | نوع: سینمایی | مخاطب: بزرگسال | کیفیت: فول اچ دی
فرمت: MP4 | حجم: متفاوت با هر کیفیت | تهیه کننده: محمد خزاعی
خلاصه داستان:
یونس و علی، پدر و پسر خلبانی هستند که مأموریت ویژه آنها به پرواز درآوردن هواپیمایی در تَدمُر به سمت دمشق است، آنها باید مردم تحت ظلم داعش را به وسیله این پرواز نجات دهند، اما در این راه مشکلات غیرمنتظره و هولناکی در انتظار آنهاست
بازیگران:
هادی حجازی فر، بابک حمیدیان، پیر داغر، لیث المفتی، علی سکر، خالد السید، رامی عطاالله، سامر خلیلی، جوزیف سلامه، محمد شعبان، ندا فرحات، سینتیا کرم، ژیلا دائی، لاله مرزبان و
درباره فیلم:
به وقت شام موفق به دریافت 3 سیمرغ بلورین در سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر و برنده تندیس بهترین فیلم از هفتمین جشن سینمایی ققنوس شد. هزینه ساخت این فیلم به گفته احسان محمدحسنی، رئیس سازمان اوج، در حدود 8 میلیارد تومان برآورد شدهاست. این فیلم اسفند 1396 در سینماهای ایران اکران شدهاست. کارن همایونفر سازنده موسیقی این فیلم است. همزمان با اکران و در حاشیه مراسم رونمایی از آلبوم موسیقی فیلم افرادی با ظاهر نیروهای داعش در محوطه جلوی پردیس سینمایی کوروش تهران، سوار بر اسب و اسلحه بدست حضور داشتند که بعداً وارد مجتمع شدند. این اتفاق توسط تیم تبلیغاتی این فیلم برنامهریزی و هدایت شد. بعضی از حاضران در مجتمع از ترس فریاد میزدند ولی بعضی دیگر با آنها سلفی میگرفتند. این حوادث با انتقادهای گستردهای روبرو شد و ابراهیم حاتمی کیا از این بابت عذرخواهی کرد.
نقد و بررسی فیلم به وقت شام
برای ابراهیم حاتمی کیا فرقی نمی کند فیلمش را با چه ژانری بسازد، یک روز فیلم جنگی می سازد همچون ((دیدبان)) و ((مهاجر)) و روزی دیگر ملودرامی چون ((بوی پیراهن یوسف)) و یک روز هم ((چ)) می سازد و شهید چمران را عارفی صلح طلب معرفی میکند و نه عنصر انقلابی، دلیر و حماسی، در نهایت او می سازد و مهم این است که هرچه بسازد تعلق سیاسی خود را بیان می کند.
همین امر، دلیلی است بر تمامی اختلاف ها، بغض ها، کینه ها و تقیبح ها با او. صحبت درباره حاتمی کیا بسیار سخت است آنقدر که هر کلمه ای می تواند انگ و برچسبی باشد بر نقد جانب دارانه فیلم نسبت به شخصیت و ایدئولوژی حاتمی کیا. بعضی او را خودی میخوانند و خودش خود را فیلمساز وابسته، اما یادمان هست که ((به رنگ ارغوان)) توقیف می شود و بعد از پنج سال رفع توقیف و همان دولت ((گزارش یک جشن)) اش را توقیف میکند. پس آری او خودی است تا زمانی که با ایده سیاسی او زاویه نداشته باشند.
بخش دانلود با لینک مستقیم
دانلود رایگان فیلم با کیفیت 720p
دانلود رایگان فیلم با کیفیت 480p