خلاصه داستان: مرتضی (جواد عزتی) پسری است که در گاراژ کار میکند و به مناسبت سالگرد نامزدیاش از گاراژ ماشین گرانقیمتی را به عنوان امانتی برمیدارد، در همین حین که نامزد او سوار بر ماشین است و مرتضی برای خرید آبهویج بستنی میرود به ناگاه ماشین شهرداری با آینه بغل ماشین او برخورد و آینه بغل او میشکند و خسارت زیادی به ماشین وارد میشود که بعد از ۲ روز مرتضی و نامزدش مهناز (نازنین بیاتی) برای عذر خواهی به منزل شاهانه شاهرخ (محمدرضا گلزار) میروند و در آنجا اتفاقاتی رخ میدهد.
فیلم سینمایی آینه بغل منوچهر هادی توانست با عبور از گشت 2 به سومین فیلم پرفروش تاریخ سینمای ایران و پرفروشترین فیلم سال 1396 تبدیل شود. منوچهر هادی بعد از سریال شبکه خانگی عاشقانه، این فیلم را با مضمونی کمدی اجتماعی جلوی دوربین برد. تهیه کنندگی فیلم بر عهده منصور سهراب پور و سید امیر پروین حسینی است و بابک کایدان نویسنده و مشاور پروژه هم روزبه معینى می باشند. این فیلم در تاریخ ۱۵ آذر ۱۳۹۶ در سینماهای ایران اکران شدهاست و در رتبهٔ سوم پرفروشترین فیلمهای تاریخ سینمای ایران قرار دارد.
سایر عوامل تولید :
نویسنده: بابک کایدان
مدیرفیلمبرداری: روزبه رایگا
تدوین: حسن ایوبى
موسیقی: علیرضا کهن دیری
طراح صحنه ولباس: محسن غلامی
طراح گریم: آرزوحلاجی
صدابردار: جواد مقدس
نقد فیلم فیلم آینه بغل
آینه بغل از نظر محتوایی می خواهد در بستر کمدی یک فیلم اجتماعی هم باشد مثلا می خواهد بگوید قیمتِ آینه بغل یک ماشین بیشتر از دارایی های خیلی از آدم هاست یا اینکه می خواهد با نشان دادن سبک زندگی، جایگاه آدم های مرفه را در مقایسه با آدم های فقیر نشان بدهد یا می خواهد بگوید داشتن صفحه ی مجازی و استفاده ی نادرست از آن می تواند به زندگی آسیب برساند. فیلمساز به همه ی این مسائل هر چند شعار گونه و سطحی اشاره کرده است اما نکته ی مهم این است که فیلمساز نتوانسته با تمرکز لازم به محتوا برسد و اساسا موقعیت ها و ایجاد ارتباط ها در فیلم لنگ می زند همه چیز به ارجاعات کلامی منجر می شود از همین حیث فیلمساز تاکید دارد با رد و بدل شدن دیالوگ ها به کمدی برسد ؛ به دلیل مشخص نبودن موضع فیلمساز قصه به شدت کم می آورد شوخی های موقعیتی و کلامی که در فیلم مشاهده می شود برای شکل گیری یک فیلم کمدی متقاعد کننده نیست، نکاتی که فیلمساز به آن ها اشاره می کند در حد یک شعار و نگاه سطحی به جایگاه اجتماعی آدم هاست.